Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

3 łyżki śmietany 30% 20 dag b
jajko 5 sztuk
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica

na patelnię dać śmietanę i skrojony baleron , podsmażyć aż się zrumieni, do miseczki wbić jajka, roztrzepać widelcem, wlać do baleronu, opruszyć solą , smażyć ciągle mieszając, podawać z pieczywem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 06.04.2013 09:59
bardzo lubię,choć jem nie za często
miki47 31.07.2012 13:23
pyszna uwielbiam
gusia1000 26.01.2011 16:28
Elegancko Ci wyszła. Też ją jem na śniadanie, lub na kolację.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak