Sposób przygotowania

Grzyby, ziemniaki i cebulę kroimy w paski. rozgrzewamy olej na patelni i smażymy po kolei grzyby, cebulę i posypujemy mąką. Dodajemy ziemniaki i ziarenka smaku. Zalewamy wodą i wrzucamy kostkę rosołową. Gotujemy na małym ogniu pod przykryciem aż ziemniaki będą miękkie.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Anita21

    idealna jesienną porą
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    muszę taką zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    uwielbiam grzybową ale jeszcze z włoszczyzną ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Uwielbiam taką zupę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !