Sposób przygotowania

Mięso doprawić i rozbić bardzo cienko, cebulę zeszklić na maśle i dodać pieczrki całość usmażyć i doprawić do smaku. Zrobić ciasto naleśnikowe i usmażyć 6 cienkich naleśników.
Na każdym naleśniku układać porcję miesa pieczarki i plasterek sera żółtego, i zwinąć tak jak na krokiety opanierować i usmażyć. Smacznego

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    świetne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    darus

    super
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !