Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szaszłyk w kurczaku

2.0
(8)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 3 szt
cebulki małe 6 szt
boczek wędzony 10-15 dag
pieczarki marynowane 6 szt
ogórek konserwowy 6 plasterków

Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyk w kurczaku

Pierś z kurczaka rozbić bardzo cienko.
Na patyk do szaszłyków nabijać cebulkę, boczek, pieczarkę ogórek i z powrotem to samo w taki sposób zrobić 3 patyki. Każdy patyk owinąć rozitą i doprawioną piersią, opanierować całość i usmażyć. Po upieczeniu rozciąć i ułożyć na tależu tak aby było wiodać co jest w środku.Smacznego

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

darus 23.05.2012 11:26
pyszne
anja3107 19.04.2012 11:49
ekstra
Kate131 14.10.2011 09:01
fajny
KasiaK90 05.06.2011 09:12
super
malaczarna23 04.04.2011 06:53
świetny przepis
tomek18 29.03.2011 21:59
pycha
gosia47-47 09.01.2011 13:59
ekstra
eli82 10.10.2010 11:30
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak