Sposób przygotowania

Bułkę namoczyć w wodzie, wycisnąć i włożyć do miski. Obrać cebule, jedną pokroić i zeszklić na maśle, dodać do bułki, zmieszać z mielonym mięsem, jajkiem, solą i pieprzem oraz uformować befsztyki.

Resztę cebuli pokroić w cienkie talarki i podsmażyć na oleju na złoty kolor, wyjąć i trzymać w cieple.

Siekane befsztyki smażyć na rozgrzanym oleju od 4 do 5 minut z każdej strony. W ciągu ostatnich 2 minut obniżyć temperaturę

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !