Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pianka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rabarbar 1 kg
białka jaj 3 sztuki
cukier 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Pianka

Rabarbar pokroić, zlać niewielką ilością wody, dodać cukier i gotować ok. 15 minut. Zmiksować. Białka ubić na sztywno , połączyć z ostudzonym musem. Ostroznie wymieszać. Podawać mocno schłodzone. Smacznego;)))

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak