Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SERDELKI Z RUSZTU

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serdelki 4 SZT.
jabłka 4 SZT.
ketchup 3 LYZKI
olej 1 LYZKA

Przepis i sposób przygotowania na: SERDELKI Z RUSZTU

KIELBASKI PRZEKROIC WZDLUZ NA POLOWKI, POSMAROWAC OLEJEM ORAZ KETCHUPEM. JABLKA UMYC OSUSZYC POKROIC W GRUBE PLASTRY I POSMAROWAC KETCHUPEM. SERDELKI ULOZYC NA ROZGRZANYM RUSZCIE, A JABLKA POUKLADAC DOOKOLA. KIELBASKE I JABLKA POSYPAC Z WIERZCHU TYMIANKIEM I ZAPIEKAC. W PODOBNY SPOSOB MOZNA NA GRILLU PRZYRZADZIC MORTADELE.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia561 28.04.2011 17:47
na pyszną majówkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak