Sposób przygotowania

Cukinię umyć, nasolić odczekać aż puści sok i odlać płyn. Ułożyć w nczyniu żaroodpornym, obok ułożyć pieczarki skropić wszystko olejem sezamowym, opruszyć ziołami i pieprzem, posypać drobno pokruszoną gorgonzolą i odrobinkę posolić. Jajko roztrzepać ze smietaną dodać trochę drobno pokruszonej gorgonzoli zalać potrawę.Piec w piekarniku 180/200 stopni około 45 minut. Podawać na ciepło udekorowane szcypiorkiem i pomidorkami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    lubię takie zapiekanki
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    bardzo fajna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    znakomicie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    wygląda wspaniale
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    obiecująca
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacyjnie się zapowiada
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    fajna, podoba mi się
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    ciekawa ta zapiekanka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !