Sposób przygotowania

Tuńczyka osaczyć z sosu. Kukurydzę osączyć z zalewy i przelać wrzątkiem. Pora oczyścić i pokroić w drobne półtalarki. Jajka ugotowane na twardo i ogórki konserwowe pokroić w kosteczkę. Przygotowane w ten sposób składniki połączyć ze sobą, dodać majonez, keczup, sól i pieprz do smaku/

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Fajna sałatka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    uwielbiam tuńczyka więc przepis na pewno wykorzystam dodaję więc go do ulubionych
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super połączenie, sałatka musi być pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszna salatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !