Sposób przygotowania

Mięso: Do miseczki wrzucamy mięso mielone, wyciśnięty czosnek, jajko, 2 łyżki bułki tartej, mieszamy, formujemy małe kuleczki, obtaczamy w bułce tartej, smażymy na maśle zmieszanym z olejem. Po usmażeniu wysuszamy na ręczniku papierowym.
Pieczarki przekrojone na pół, marchew pokrojona w grubsze plastry, paróweczki, podgotowane ziemniaki smażymy oddzielnie na masełku - wysuszamy ręcznikiem papierowym.
Ogórek, paprykę, plastry sera kroimy w większą kostkę.
Na talerzy układamy połówkę jabłka, przykrywamy liśćmi sałaty, na wykałaczki nakładamy składniki (wg uznania:) wbijamy na jabłko, tworząc \"jeżyka\" . Smacznego!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo ciekawy pomysł :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Apetycznie wyglądają te szaszłyki
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    wowo śliczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    mniaam
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    fajnie to wymyśliłaś
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !