Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

salatka z fosolki szparagowej po dyrektorsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

400g fasolki szparagowej
150g jablek
200g ugotowanego selera
100g majonezu
natka pietruszki
sól, cukier, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: salatka z fosolki szparagowej po dyrektorsku

fasolke pokroic na kawałki dl 3 cm. Jablka pokroic w kostke razem z selerem, polaczyc z fasolka, majonezem i natka pietruszki posiekana. doprawic.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak