Sposób przygotowania

Make posiekać z margaryną, dodać stopniowo śmietanę i cukier waniliowy. Zagnieśc ciasto. Wstawić na kilka godzin do lodówki. Wałkować na grubość 3-4 mm. Kroić na paski i nawijać na rurkę. Piec na złoty kolor. Po upieczeniu nabijać kremem i posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    pewnie pyszne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    rurki są dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika58

    są pyszne też takie robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !