Sposób przygotowania

Fasolę namoczyć poprzedniego dnia, następnie ugotować w tej samej wodzie z mięskiem, osolić, dodać ziemniaki pokrojone w kostkę i marchewkę. Dodać ocet i cukier do smaku. Zaciągnąc zasmazką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    mnima mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ocet plus cukier interesujące połączenie ciekawe jak zmieni smak w innych zupach.koniecznie do wypróbowania
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    lubię taka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    PACPAW -JA ROBIĄC KAPUSTĘ SŁODKO KWAŚNĄ RÓWNIEŻ ŁĄCZĘ OCET Z CUKREM, LUB KWASEK CYTRYNOWY Z CUKREM
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Też tak lubię - pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszniutka zupa,moje ulubione smaki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !