Sposób przygotowania

Kalafior pokroić w duze rozyczki i ugotowac na póltwardo w rosole lub bulionie. ja uzyłam rosołu z niedzielnego obiadu. Wyjac kalafior na połmisek. Ciepła zupe doprawic pieprzem, włozyc serek topiony i mieszajac rozpuscic go w zupie. Dodac natke i koperek. Włozyc kalafior. Na suchej patelni zrobic grzanki z czerstwego chleba. Na talerz wylac porcję zupy. posypac grzankami.

Komentarze

  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    apetyczne
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    to coś dla mnie, kalafior i ser pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !