Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta szpinakowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masła lub margaryny 50 g
tartego ementalera 40 g
świeże zioła
szpinak 1 łyżka
sól, pieprz
pistacje
twaróg 30 (śmietankowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta szpinakowa

Masło lub margarynę utrzeć na puszystą masę. Wymieszać z tartym żółtym serem, twarożkiem śmietankowym, ziołami i obgotowanym i posiekanym szpinakiem. Przyprawić solą i pieprzem. Posypać pastę posiekanymi pistacjami i podawać z pełnoziarnistym pieczywem.ą masę,

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata77 09.10.2010 22:29
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak