Sposób przygotowania

Udka na dwie godziny przed pieczeniem marynujemy . Nacieramy przyprawami oraz miodem z odrobiną oleju. Wkładamy do woreczka do zapiekania. Paprykę kroimy w paseczki i dodajemy do udek. Po czasie mięso z papryką zapiekamy w 180 C aż będzie miało złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Anita21

    ale wyglądają apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    polly66

    ale estetycznie to wygląda zazdroszczę aż
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    Wygląda smakowicie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    pyycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Sliczne zdjecie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    bardzo dziękuję i cieszę się, że się podoba :))
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    głos ode mnie za wspaniale wyglądającego kurczaka :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pyszny
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Rzadko robię :( mój mąż by tylko piersi z kurczaka jadł.
  • 0
    original
    Opublikowano

    plocia

    Rzadko robię, mój mąż nie lubi i wolałby tylko piersi z kurczaka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !