Sposób przygotowania

Seler obierz, umyj i zetrzyj na grubych oczkach. Rodzynki zalej wrzątkiem i odcedź po 2 minutach. Składniki połącz i dokładnie wymieszaj. Surówkę najlepiej przygotuj godzinę przed spożyciem. Uwaga: zamiast pestek z dyni można dodać 1 łyżkę posiekanych orzechów włoskich bądź fistaszków.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    wygląda fajnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Bardzo lubię potrawy z selera...a taka surówka musi być bardzo smaczna.
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    zdrowa i smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczna suróweczka
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !