Sposób przygotowania

Karkówkę pokroić w nie zaduże plastry, troszkę rozbić, posolić, popieprzyć i obtoczyć w samej bułce tartej i obsmażyć z dwóch stron,
ułożyć w naczyniu żaroodpornym pierwszą warstwę karkówki, na to pokrojone pieczarki i pokrojoną paprykę
następna warstwa karkówki.
Całość polać Śmietaną wymieszaną z trzema łyżkami ketchupu i wstawić do piekarnika na około 1 godzinę w temp 200 stopni.
na ostatnią warstwę karkówki można położyć ser :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo fajne. Dodałem do mojej książki. Polecam moje przepisy w wolnej chwili ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Alexandra20

    a czy zamiast karkówki można użyć innego mięsa??:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna210

    oo zapowiada sie ciekawie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna211

    Jasne ze moze byc inne mięso :) np pierś z kurczaka cy schab :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    Zapowiada się bardzo smacznie, z pewnością wypróbuję.
  • 8
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajny przepis
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa109

    zapowiada sie smacznie:) idealne na niedzielny obiad:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    warto by wyprobowac
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha, ale teraz jestem na diecie ;\\
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna210

    pychaaa
  • 0
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    o jej
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    o jej
  • 0
    original
    Opublikowano

    basik00

    mmmmmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !