Sposób przygotowania

KIELBASKI KROIMY NA KAWALKI O DL. 4CM. SCIAGAMY Z NICH SKORKE I LEKKO PODSMAZAMY. CEBULE I PIECZARKI DROBNO KROIMY WKLADAMY DO RONDLA I DUSIMY NA MASLE. DODAJEMY KAWALKI KIELBASY. RUMIENIMY KILKA LYZEK TARTEJ BULKI, LACZYMY Z CEBULA, PIECZARKAMI ORAZ KIELBASA. CALOSC ZALEWAMY WINEM TAK ABY WINO PRZYKRYLO KIELBASKI. DUSIMY 20 MIN.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    Uwielbiam kiełbaski z rusztu :) mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    Smakowicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !