Sposób przygotowania

Czereśnie obrać z pestek i przełożyć do słoja. Zasypać cukrem i cukrem waniliowym na noc. Na drugi dzień,jak czereśnie puszczą sok zalać je wódką. Po tygodniu przecedzić, przefiltrować i przelać do butelek.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    ale bym sie napiła pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wypije każdą ilość!
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ma specyficzny aromat i smak !
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ma specyficzny aromat i smak !
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ma specyficzny aromat i smak !
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ma specyficzny aromat i smak !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !