Sposób przygotowania

Banana obieramy i kroimy w 1cm plasterki. Na każdym biszkopcie (części płaskiej) układamy plasterek banana i przebijamy wykałaczką. Całość maczamy w gorącej polewie, a następnie zanurzamy na chwilę w wodzie z lodem, żeby polewa szybka zastygła. Układamy na talerzu wykałaczką do góry. Talerz można dodatkowo posypać kolorową posypką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyyyszne:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Fajny przepis:)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    fajne i smaczne kąski

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !