Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PSTRAG Z GRZYBAMI SZYNKA I SEREM

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sok z cytryny DO SMAKU
szynka konserwowa 1 SZT.
grzyby leśne DO SMAKU
Grill przyprawa ziołowa Prymat DO SMAKU
pstrąg wędzony filet 4 SZT.

Przepis i sposób przygotowania na: PSTRAG Z GRZYBAMI SZYNKA I SEREM

FILET PODZIELIC NA KAWALKI, ULOZYC W WYSMAROWANYCH OLEJEM LODKACH Z FOLII ALUMINIOWEJ. NA RYBIE ULOZYC PRZESMAZONE I DOPRAWIONE GRZYBY, A NA SAMEJ GORZE NA PRZEMIAN SZYNKE I SER. GRILLOWAC OK.7MIN.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika192 28.06.2010 17:07
To musi być dobre:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak