Sposób przygotowania

Cebulę siekamy w kostkę i podsmażamy na oleju z łyżeczką Vegety. Następnie dodajemy mięso i smażymy, aż stanie się sypkie. Doprawiamy połową łyżeczki Vegety, mieszamy.

Do gotowego mięsa dodajemy koncentrat, troszkę ponad pół szklanki wody, a następnie serek topiony pokrojony w kostkę. Mieszamy, aż serek się rozpuści i wszystkie składniki się połączą.

Makaron gotujemy według przepisu (najlepiej wstawić, zanim zaczniemy robić sos).

Na każdą porcję makaronu nakładamy łyżkę wazową sosu i posypujemy świeżo startym parmezanem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    pyszne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Wypróbuje.
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    z topionym nie robiłam, przy następnej okazji trzeba wypróbować;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    wygląda świetnie i pewnie tak smakuje:) ciekawy przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam spaghetti, a Twoje wygląda bardzo apetycznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    ... pychota...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Bardzo lubię :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    uwielbiam:{

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !