Sposób przygotowania

Ryż gotujemy na miękko, jabłka myjemy obieramy ze skórki i ścieramy na tartce o grubych oczach, a resztę kroimy w plasterki. Utarte jabłka mieszamy z łyżką cukru, w salaterkach układamy na przemian ryż i starte jabłka, aby na wierzchu była warstwą ryżu. Na koniec układamy plasterki jabłek, posypujemy cynamonem pieczemy 20 minut w temp. 180 st. A po wyjęciu ładnie dekorujemy jogurtem.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    dietetyczne
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetny
  • 0
    original
    Opublikowano

    safcia

    smak mego dziecinstwa pysznosci

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !