Sposób przygotowania

Mąkę wymieszać z smalcem,solą i śmietaną i zarobić ciasto.Rozwałkować ,wykrawać trójkąty nałożyć marmoladę i zwijać rogaliki.Piec w 160 st około 20 min.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    proste w wykonaniu
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    szybkie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    tak szybkich rogali jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    ciekawe
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    na smalcu są kruchutkie , pyszne rogaliczki
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Apetyczne te rogaliki.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    takich nie robiłam..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !