Przepis i sposób przygotowania na: Karpatka
Krem; z mleka ,cukru waniliowego i budyniu ugotować budyń,masło utrzeć z cukrem pudrem i dodać zimny budyń,dobrze połączyć.Ciasta przełożyć kremem budyniowym i na górze posypać cukrem pudrem.
woda | 1i 1/2 szkl |
mąka pszenna | 1i 1/2 szkl |
margaryna | 3/4 kost |
jajko | 8 szt |
masło-krem | 25 dkg |
mleko-krem | 1 szkl |
budyń śmietankowy | 1 krem |
cukier waniliowy | 1 szt |
cukier puder | 25 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: