Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapusta włoska w śmietanie

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

800g kapusty wloskiej
25 zasmazki
natka pietruszki
100ML GĘSTEJ ŚMIETANY
sól, cukier, pieprz
tłuszcz 20 g

Przepis i sposób przygotowania na: kapusta włoska w śmietanie

Kapuste cienko poszatkowac, ugotowac w osolonej wodzie z dodatkiem cukru. Zasmazke polaczyc z kapusta, zagotowac i doprawic do smaku. Przed podaniem dodac posiekana natke. Ulozyc w salaterce i polac smietana.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak