Sposób przygotowania

OBRAC CEBULE I CZOSEK DROBNO POSIEKAC. OPLUKAC TYMIANEK OSUSZYC I TAKZE DROBNO POSIEKAC. W SALATERCE WYMIESZAC MIESO Z CEBULA CZOSNKIEM I BULKA TARTA. DO MIESA DODC JAJKO, TYMIANEK , PAPRYKE WYMIESZAC I PRZYPRAWIC SOLA ORAZ PIEPRZEM. Z MIESA FORMOWAC WALECZKI GRUBOSCI OK 5CM. ROZGRZAC NA PATELNI OLEJ I SMAZYC NA NIM CZEWAPCHICZI. PODAWAC GOTOWE Z NATKA PIETRUSZKI.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    co za nazwa :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !