Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mieszanka ziół prowansalskich- do mięsa mielonego

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rozmaryn 1 op.
Bazylia suszona Prymat 1 op.
szałwia 1 op.
mięta pieprzowa 1 op.
cząber 1 op.
lebiodka 1 op.
Majeranek suszony Prymat 1 op.
tymianek 1 op.

Przepis i sposób przygotowania na: mieszanka ziół prowansalskich- do mięsa mielonego

Wszystkie zioła przesypać do słoika, wymieszać i szczelnie zamknąć. Używać do dań z mięsa, szczególnie mielonego : wołowego, drobiowego, wieprzowego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eliza135 15.10.2012 11:37
ekstra mieszanka
mamusia1 16.04.2012 17:22
super mieszanka
mamusia1 16.04.2012 17:22
super mieszanka
mamusia1 03.01.2012 14:41
właśnie mi się skończyła....
mamusia1 03.01.2012 14:41
właśnie mi się skończyła....
mamusia1 24.11.2011 15:26
ciekawa
mamusia1 24.11.2011 15:26
ciekawa
iwona332 15.04.2011 12:21
super
Goya 02.04.2011 13:11
fajna
Beata73 02.02.2011 09:18
i znowu ja dziś dorobiłam, bo taka dobra!
Beata73 02.02.2011 09:18
i znowu ja dziś dorobiłam, bo taka dobra!
Beata73 02.02.2011 09:18
i znowu ja dziś dorobiłam, bo taka dobra!
Beata73 10.12.2010 21:02
bardzo dobra
mamusia1 07.11.2010 16:34
robiłam ją dodając po całym opakowaniu to jest takie standardowe w sklepie np.Prymatu. I wsypałam do pojemnika i mam ja na kilka razy.
Koper 26.10.2010 06:24
jak to jedno opakowanie? jakiej pojemności ma być to opakowanie, wszystkich składników ma być tyle samo? Bo nie wszystkie opakowania ziół mają taka samą pojemność, a chyba w takich mieszankach przypraw chodzi głównie o proporcje...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak