Sposób przygotowania

RYŻ GOTUJEMY. DO WYSTUDZONEGO RYŻU DODAJEMY POKROJONE W DROBNĄ KOSTKĘ PAPRYKI I MIELONKĘ,WSYPUJEMY KUKURYDZĘ ORAZ GROSZEK. PRZYPRAWIAMY PRZYPRAWAMI : CURRY, BAZYLIĄ, SOLĄ I PIEPRZEM. DOBRZE MIESZAMY. PO PÓŁ GODZINY DODAJEMY MAJONEZ Z JOGURTEM I ZNOWU MIESZAMY.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mielonki nigdy nie wykorzystywałam do sałatki,wypróbuję
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo ciekawe, ja podobnie z mielonką nigdy nie robiłam
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    mic

    bardzo ja lubie, zjadlbym
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super sałatka!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    na pewno dobra
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    nie robiłam,musze wypróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    apetycznie wygląda
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    mielonka do wszytskiego dobra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Doskonała sałatka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    ciekawostka kulinarna ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !