Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlety ryżowe Haliny.

3.0
(11)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 25 dag
cebula 2 sztuki
mięso mielone drobiowe 30 dag
jajko 2 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat 4 łyżki
bulion 1 kostka
natka pietruszki 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety ryżowe Haliny.

Ryż gotujemy w rosole z kostki na sypko, odsączyć.wymieszać z 2 łyżkami oliwy, ostudzić.Cebulę posiekać i udusić na łyżce oleju.Wymieszać z mięsem , ryżem , ubitym jajkiem, posiekaną natką pietruszki.Doprawić do smaku. Formujemy małe kotleciki , panierujemy w tartej bułce smażymy na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

m1monika 09.01.2012 19:26
pyszne
Rybciia 06.08.2011 14:55
pycha
Karolina69 17.07.2011 09:22
fajne
Margo1 20.06.2011 19:57
pyszne, koniecznie musze zrobić
Margo1 20.06.2011 19:56
pyszne, koniecznie musze zobić
novita23 11.05.2011 11:24
fajny przepis
Monika192 14.03.2011 10:43
fajny przepis
accee 06.03.2011 23:57
Super
novita26 03.03.2011 07:53
smaczne
Magdalena80 14.02.2011 22:46
ciekawy pomysł
Kopiko1983 12.02.2011 11:38
Też robię podobne! Są super!!!
Małgorzata106 15.01.2011 21:10
pycha
mari 15.01.2011 18:09
ciekawy przepis.
Neetka90 10.01.2011 14:36
fajny przepis
Neetka90 10.01.2011 14:31
fajne
hastalavista 10.01.2011 10:33
ciekawe urozmaicenie
lewin07 19.12.2010 10:35
super
Damian19 07.12.2010 07:49
no, super!
Ntalia 14.11.2010 20:31
Pycha
Dariusz8 25.10.2010 12:22
Pyszne kotlety.
anna186 23.09.2010 12:29
fajne
Joanna108
Joanna108 20.09.2010 10:50
To taka trochę inna odmiana gołąbków jakby ... bez tego i owego ;). Poza tym szybko, tanio i zapewnie pysznie :).
Rafał21 19.09.2010 18:06
próbowałem bardzo dobre ;))
cukiereczek 10.09.2010 18:41
Smaczne
Migori 07.09.2010 13:51
Wypróbuję:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak