Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SALATKA WLOSKA Z CIELECINA

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cielęcina 35 DAG
PACZEK WLOSZCZYZNY 1 SZT.
pomidory 8 SZT.
cykoria SZT.
anchois 5 DAG

Przepis i sposób przygotowania na: SALATKA WLOSKA Z CIELECINA

CIELECINE UGOTOWAC DO MIEKKOSCI Z UMYTA OSUSZONA WLOSZCZYZNA , LISCIEM LAUROWYM I ZIELEM ANGIELSKIM. UGOTOWANA CIELECINE WYJAC Z POWSTALEGO BULIONU SCHLODZIC POKROIC NA MALE KAWALKI. POMIDORY UMYC I POSIEKAC. DROBNO POKROIC OCZYSZCZONY FENKUL (LUB CYKORIE) CALOSC WYMIESZAC. WIERZCH SALATKI OBLOZYC FILETMI ANCHOIS.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika192 01.11.2010 18:42
brzmi ciekawie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak