Sposób przygotowania

Blachę wyłóż pergaminem, wyrysuj na nim 3 jednakowe serca. Białka z cukrem ubij na sztywno, połącz z żółtkami, mąką, orzechami i startą czekoladą. Ciasto rozsmaruj na wyrysowanych sercach. Piecz ok. 8 minut w temp.200. Rozmrożone truskawki zmiksuj z cukrem, curacao i stopioną żelatyną. Wymieszaj z ubitą śmietaną. Tężejącym kremem przełóż serca. Udekoruj wg uznania.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Świetny pomysł na pyszny deserek:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !