Sposób przygotowania

Z pomidora wycinamy gniazdo nasienne i kroimy w drobną kosteczkę. Bazylię siekamy i łączymy z pomidorami. Salsę doprawiamy oliwą z oliwek, cytryną i solą.
Bagietkę kroimy w cienkie plasterki i podsmażamy na oliwie. Nastepnie na każdej kromce układamy porcję solsy i gotowe!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    wygląda super:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Apetycznie wyglądaja :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    dodałabym czosnek ale i tak rewelacja jako przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    pięknie się prezentuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    świetny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marcin37

    smacznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    wyglądają apetycznie:)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    bardzo smaczne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !