Sposób przygotowania

Pomidory myjemy i kroimy w plasterki. Mozzarellę kroimy najpierw w plasterki, a nastepnie każdy jeszcze na pół. Na każdym plasterku pomidora układamy kawałek mozzarelli, posypujemy wszystko suszonymi ziołami i polewamy oliwą z oliwek. Tak przygotowane pomidory układamy na podsmażonych na oleju kromkach bagietki i przyzdabiamy listkiem bazylii.

Komentarze

  • -1
    original
    Opublikowano

    bernika

    i w ich narodowych barwach:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    apetyczne !
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    z checia bym sprobowala
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    moje smaki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !