Sposób przygotowania

MĄKA MIKSUJEMY Z MLEKIEM, JAJKIEM I OLEJEM TAK, ABY CIASTO MIAŁO KONSYSTENCJĘ GĘSTEJ ŚMIETANY. JEŚLI JEST ZA GĘSTE MOŻEMY JE ROZRZEDZIĆ NIEWIELKĄ ILOŚCIĄ WODY. PO PÓŁ GODZ DO CIASTA DODAJEMY PRZYPRAWY :\" SÓL, PIEPRZ, CURRY, SŁODKĄ PAPRYKĘ W TAKIEJ ILOŚCI JAK LUBIMY: PIKANTNE CZY MNIEJ PIKANTNE. DOKŁADNIE MIESZAMY. GRUBO POKROJONY SER W PLASTRY OBTACZAMY W CIEŚCIE I SMAŻYMY Z OBU STRON. PODAJEMY Z KATCHUPEM SĄ WTEDY NAJLEPSZE.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    świetny pomysł,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super - kiedyś bardzo podobnie robiłam, dziś już trochę zapomniane jedzonko ale dzięki za przypomnienie - zrobimy, bo jest pycha :P)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    super
  • 5
    original
    Opublikowano

    dianix

    nie robiiłam nigdy, chyba czas zacząć... pozdrawiam serdecznie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    pomysłowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszne ciągutki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pychota
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysl
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysl
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    robię czasami jest super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    może i bomba kaloryczna, ale za to jaka smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    ja uwielbiam ser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !