Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzanki pod pierzynką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

bagietka 1 szt
pomidor 2 szt
ser żółty 100 g
majonez
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Grzanki pod pierzynką

Pomidory myjemy i kroimy w plasterki. Ser żółty ścieramy na tarce na małych oczkach.
Bagietkę kroimy na cienki plasterki i podsmażamy na oliwie. Po przestygnięciu układamy na talerzu kromki jedna obok drugiej. Następnie na każdej układamy kolejno plasterek pomidora, porcję majonezu o wielkości orzecha laskowego, a na koniec łyżkę startego żółtego sera.
Między porcjami układamy listki zielonych ziół. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Malinka 19.02.2014 18:39
Bardzo smaczne grzaneczki!
Mati3 10.06.2012 14:21
fajne:)
smakowita 04.05.2012 19:05
z chęcią bym schrupała jedną ,a może dwie ;)
bami 01.03.2012 00:31
Urocze :)
Ewa104 29.11.2011 16:39
Fajnie wygląda.Ja z reguły zapiekam takie grzanki wraz z nadzieniem i serem w piekarniku.
ewaa 22.10.2011 22:38
bardzo lubię:)
ana00 31.07.2011 20:03
smaczne
aleksa123 13.07.2011 13:10
apetyczne
aleksa123 13.07.2011 13:10
apetyczne
Babciagramolka 17.05.2011 22:15
Pięknie wygladają
wiktor188 27.03.2011 22:18
super
kochanyptysiu 21.02.2011 21:53
piekne!
katarzynka455 08.12.2010 21:37
pysznie
Islanzadi 27.10.2010 12:45
Mmmmm... pycha ;p

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak