Sposób przygotowania

GRZYBY MYJEMY. z JAJKA , MĄK I WODY ROBIMY CIASTO JAK NA NALEŚNIKI I MIESZAJĄC, DODAJEMY RESZTĘ PRZYPRAW WEDLE UZNANIA. GRZYBY ZANURZAMY W CIEŚCIE I SMAŻYMY Z OBU STRON.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    aranka

    Uwielbiam kanie !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    dobre
  • 5
    original
    Opublikowano

    dianix

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    nie jadłem kań
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    ciekawe jak smakują
  • 2
    original
    Opublikowano

    aisza1

    mniam mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    lubię takie kanie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !