Sposób przygotowania

Ciasto i sos przygotowujemy z moich innych przepisów. Ciastem wykładamy formę do pizzy, nakładamy sos. Zawiera on cebule, wiec nie musimy jej dokładać, jednak jeśli ktoś woli, to proszę uważać na ilość. Na sos wykładamy podsmażone delikatnie na oliwie pieczarki, a następnie pokrojone na duże kawałki plastry boczku. Wszystko posypujemy tarta mozzarellą. Pieczemy w 200 stopniach ok. 25 min, aż ser się rozpuści, ale nie przypali, a ciasto będzie podpieczone.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    Ale bym zjadła. Daję do ulubionych.
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam....
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    wygląda pysznie, zasługuej na wiele, wiele plusikow i wiele wiele ulubionych...
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    ZJADŁ BYM TAKĄ

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !