Sposób przygotowania

Białka ubijamy na sztywno mikserem z cukrem i sokiem cytrynowym. Blaszkę wykładamy papierem do pieczenia na którym narysuj wcześniej 8 kółek. Szprycę lub woreczek foliowy zależy co masz napełnij masę bezowa i wyciskaj i napełniaj koła. Włóż bezy do zimnego piekarnika i susz je, podwyższając temperaturę tylko stopniowo od 80 st do 100 . Czekoladę utrzyj na tartce i połącz delikatnie z bitą śmietaną i cukrem waniliowym.Śmietaną wypełnij środki wysuszonych bezów, dekoruj malinami , albo ewentualnie mogą być to również inne owoce.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ale pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    no napewno smaczne,zjadło by się
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Joanna132

    cos pysznego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    świetne!
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    moje ulubione
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !