Sposób przygotowania

Udko umyć, rozkroić.Warzywa umyć, pokroić w kostkę, pora w piórka. Włożyć do garnka, zalać2 litrami wody i zagotować.Kapustę drobno poszatkować, lekko osolić i zmiękczyć rękami.Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę,dodać do jarzyn i wraz z przyprawami gotować ok. 30 min.Zaprawić smietaną, wsypać drobno usiekany koperek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Z opisu- przepisu wygląda na smaczną zupę, na pewno wypróbuję.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    smaczna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Nie robiłam z włoskiej kapusty,na pewno wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobra zupa.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !