Sposób przygotowania

Zagotować bulion z wody i kostki rosołowej. Wszystkie warzywa obrać, marchewkę, pietruszkę, selera pokroić w kostkę, dodać do gotującego się bulionu. Gdy warzywa będą miękkie cebulę należy pokroić w piórka i zeszklić na oleju. Dodać ją do zupy. Gotować kilka minut. Zupę zaprawić zawiesiną z mąki. Doprawić do smaku, dodać dowolne zioła. Przed podaniem posypać posiekaną zieleniną.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Pysznie ta zupka się zapowiada :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Extra zupa na jesień.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    uwielbiam takie zupy
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    smaczna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo lubię taką zupkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !