Przepisy świąteczne

Sposób przygotowania

Schab umyć, osuszyć i pokroić na porcje. Kotlety delikatnie zbić, oprószyć przyprawą do mięsa, solą, pieprzem oraz mąką. Na patelni rozgrzać tłuszcz i smażyć na nim bitki. Przekładać je do gotującej się w garnku wody. Zaprawić ją chrzanem, koncentratem pomidorowym i mąką. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Przed podaniem posypać posiekaną drobniutko zieleniną.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Już czuję ten zapach :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super przepis na pewno wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny obiadek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo lubię tak przyrządzone mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !