Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kaousciane mielone

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone wołowe 0.5 kg
pol kapusty
ryż 1 szklanka
czosnek 1 szt
jaja 1 lyzki
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: kaousciane mielone

kapuste pokroj bardzo drobno i goruj 15 miut .ryz takze ugotowac. mieso wymieszaj z kapusta,ryzem,posiekanym czosnkiem,sola,pieprzem,i wegeta. wbij jajka wsyp 2 lyzki bulki tartej i wyrob mase. uformuj kotlety i obsmaz na oleju.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAŁY 08.02.2011 11:28
kapuściane

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak