Sposób przygotowania

Parówki obieramy z owijek. Następnie, każdą z nich nacinamy po skosie z obu stron. Na patelni roztapiamy masło a następnie układamy parówki i przyprawiamy do smaku Kucharkiem. Smażymy, aż rozcięcia się \"rozejdą\", a skórka będzie lekko twardawa i chrupiąca. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Zamiast kiełbasy parówka, trzeba wypróbować.
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    wole kiełbasę
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Można położyć na parówki cienkie plasterki sera żółtego i poczekać aż się roztopi :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    chrupiące parówki,ciekawy pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    bardzo ciekawe jeszcze nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo apetycznie wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    tez takie parówki robię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    tez takie parówki robię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    tez takie parówki robię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    tez takie parówki robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    też takie robię :) uwielbiam je :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Proste i smaczne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne i szybkie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !