Sposób przygotowania

Skórkę z piersi kaczki nacinamy. Ocet balsamiczny, sos sojowy, imbir mielony, paprykę mieszamy i taką w takiej marynacie trzymamy piersi przez 3h w chłodnym miejscu. Po tym wyjęte piersi smażymy na patelni. Najpierw stroną od skórki przez ok 10 minut, następnie przewracamy i troszkę krócej 4-6 min. Podczas smażenia polewać marynatą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    kaczka! pyszności same:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszniutkie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    pyszna !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !