Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wąrtóbka w piwie

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wąrtóbka drobiowa, 1/2 kg
cebule, 3 szt
piwo, 1 szklanka
majeranek
sól, pieprz do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Wąrtóbka w piwie

Oczyszczoną i opłukaną wątróbkę obsmażamy na oleju razem z pokrojoną cebulą. Podlewamy piwem i dusimy do miękkości. Przyprawiamy do smaku na końcu. Podajemy najlepiej z ziemniakami i sezonową surówką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 18.01.2014 08:24
pyszna wątróbka,bardzo lubimy
alaaa 02.08.2013 09:54
ciekawe połączenie
pacpaw 11.12.2012 20:59
bardzo oryginalny sposób na wątróbkę. nie popularne jabłko lecz piwo. a może piwo jabłkowe?
dianix 01.04.2012 09:30
dokladnie, ciekawy pomysł.. samą wątróbkę czasem robię ale nigdy na piwie.. cos ciekawego
Izabela/bella81 11.03.2012 10:47
bardzo ciekawy pomysł na wątróbkę w piwie :)
Wacław 30.07.2011 09:30
takiej watróbki jeszcze nie jadlem,musze wyprubowac
Beata73 05.03.2011 15:04
pyszna
ben-ka 10.01.2011 11:39
Też czasami robię wątróbkę w piwie - jest smaczna.
Ewa111 02.01.2011 14:54
muszę spróbować tak przyrządzić wątróbkę,wygląda smakowicie
kuklik 22.12.2010 15:53
wygląda super a to piwo bardzo ciekawe
SmacznaPyza 26.11.2010 08:52
piwa nie lubię - ciekawe czy tak przygotowana wątróbka by mi smakowała
mamusia1 23.10.2010 19:12
pyszna!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak