Sposób przygotowania

Na jedną porcję.

Ziemniaki dokładnie myjemy i gotujemy w osolonej wodzie, aż będą miękkie. Następnie każdego obtaczamy plastrem boczku, spinamy wykałaczką i smażymy na odrobinie oleju, aż boczek się przyrumieni.

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    proste a jaki efekt :D
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    super sprawa :)
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    fajne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pomysłowo
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    już niedługo znowu będą młode ziemniaczki, już się nie mogę doczekać, a pomysł na plusa ;)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Bardzo ciekawy przepis, ciekawa jestem czy ten ziemniaczek przejdzie smakiem boczku ?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !