Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z orzechami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebule czerwone pokrojone w krążki 3 szt
oliwa 6 łyżek
cukier
grejpfrut czerwony 3 szt
sól
pieprz
orzechy włoskie 100 posiekane
ocet balsamiczny 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z orzechami

Grejpfruty obrać, miąższ z grejpfrutów podzielić na cząstki, dodać cebulę, orzechy, wymieszać. Oliwę wymieszać z octem, doprawić solą, pieprzem, zalać sosem surówkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak