Sposób przygotowania

Plastry łososia kroimy na mniejsze porcje. Każdy kawałek zwijamy w rulonik i nabijamy na widelczyk - wykałaczkę. Gotowe koreczki układamy na talerzu, a wokół rozsypujemy posiekaną rukolę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Śliczne maleństwa :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    i smaczne!!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    uwielbiam łososia
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    mniam:]
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Sympatyczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    banditka

    fajne ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    rewelacyjna przekąska !
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super ladnie wyglada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !